Felhasználóbarát készülék az elektronikus útdíj fizetéséhez

Elektronikus útdíj fizetéséhez
Elektronikus útdíj fizetéséhez

Hallott már a Vario Pass ‘n’ Go és a Navigator készülékekről? Ha már nem tudja a fizetős útszakaszokat kikerülni, akkor az elektronikus útdíj megfizetésére keresse meg a legjobb megoldást. Ne aprózza fel a sofőrje vezetési idejét a szakaszjegyek megváltása miatt.

Mivel a szakaszjegy megvásárlása sem lehetséges bárhol – csak a kijelölt helyeken – ezért könnyen előfordulhat, hogy még plusz kilométerekbe is kerül az, hogy szabályosan közlekedjen. Ha viszont nem rendezi előre a díjat, akkor a gyakori ellenőrzések miatt súlyos bírságokat kockáztat. Ismerje meg a mi megoldásainkat! Készülékeink nem csak az e-útdíj gyors és kényelmes rendezésében adnak segítséget, hanem a gépjárműkövetés és a vagyonvédelem egyéb területein is. Ha felszereli a céges gépjárműveit a kizárólag magyar fejlesztésű termékeinkkel, akkor a tényleges tartózkodási hely, a vezetési idő, és a valós üzemanyag fogyasztás mellett akár a gépjármű fordulatszámát, vagy a rakodótér ajtajának nyitását, a billentések számát és helyét is ellenőrizni tudja. Ha csak egyszer is gondolt már rá, hogy alkalmazottai nem viselkednek korrekten Önnel szemben, akkor ez egy biztosan megtérülő fejlesztés.

Ha önnek nincs szüksége járműfelügyeletre, kizárólag csak az elektronikus útdíj fizetésére keres megfelelő készüléket, akkor ismerje meg a Vario Pass ‘n’ Go készüléket. Felhasználóbarát készülék, a telepítéséhez nem kell szaktudás, még a műszerfalat sem kell megbontani. Az eszközhöz ajándékba adjuk a SIM kártyát, amit 2 évig díjmentesen használhat.