Előnyös elhelyezkedésű üzlethelyiség

Üzlethelyiség bérlése
Üzlethelyiség bérlése

Ha a kereskedelem területén akar vállalkozásba kezdeni, akkor érdemes tudnia, hogy egyik legfontosabb titka a jól működő és nagy forgalommal rendelkező üzlethálózatoknak, a jól kiválasztott és jól szituált helység elhelyezkedése. Igen, sok minden a megfelelő terület kiválasztásától is függhet.

Lényeges, hogy üzlete igen forgalmas területen helyezkedjen el, könnyen megközelíthető legyen akár autóval, akár tömegközlekedéssel, legyen parkolási lehetőség, persze mellette lényeges a megfelelő kiszolgálás, a minőségi árukínálat és nem utolsó sorban a vonzó árak. Az optimális helyiség kiválasztásában cégünk szívesen segít Önnek, viszont a többi kulcsfontosságú dolgot Önnek kell megoldania annak érdekében, hogy üzlete nyereséges legyen. Ezért, ha egyenesen tőlünk bérel üzlethelyiséget, akkor még megtakarításra is szert tehet, mivel nem kell még a közvetítőt is fizetni, ami nem egy kis összeg. Cégünk rugalmas bérleti konstrukcióval, korrekt szerződéssel és vonzó ár- értékkel áll ügyfelei szolgálatára. Különböző méretű és területen elhelyezkedő üzlethelyiség közül választhat. A bérleti szerződés megkötése után, Önnek már csak a munkájával kell törődnie, mivel a karbantartásáról is műszaki csapatunk gondoskodik.

Vannak olyan üzlethelyiségeink, amelyeknek biztonságát napi 24 órán keresztül biztosítjuk, akár riasztó- kamera rendszerrel vagy őrséggel. Az ország különböző területein rendelkezünk kiadó üzlethelyiséggel, sőt, még Budapesten is van egy nagy üzletházunk, ami igen könnyen megközelíthető és remek a lokációja. Nekünk mindig az ügyfél az első, ezért is igyekszünk egyedi igényeit is kielégíteni.