Budapest 8. kerületi eladó lakás előnyei

Eladó lakás olcsón
Eladó lakás olcsón

A Cordia segítségével nagyszerű belvárosi lakást vásárolhatunk magunknak, ami teljes mértékben megfelel az elképzeléseinknek. A budapesti 8. kerületében lévő ingatlanok nagyon színes kínálattal rendelkeznek, nemcsak fiatal pároknak ajánlva lakásokat, hanem idősebbeknek vagy akár nagycsaládosok számára is.

Az ingatlanok alapterülete éppen ezért annyira változatos. A Budapest 8. kerületi eladó lakás olcsón a Corvin sétány új negyedében található. Az új lakások magas minőségi építészeti szempontok szerint készültek el. Továbbá éttermek, bevásárlóközpontok, kávézók, mozi és sportcentrum is várja az itt lakókat. A Budapest 8. kerületi eladó lakás alatt mélygarázs található, így nem fog gondot okozni ezentúl a parkolás lehetősége sem.

Hangulatos zöldövezetekkel színezett környezetben találjuk ezeket a lakásokat, valamint kevesebb zajra is számíthatunk. Talán még a levegő is tisztábbnak mondható a 8. kerületben, hiszen csökkentett autóforgalomra lehet itt számítani. A lakás elhelyezésének köszönhetően, akár húsz perc alatt elérhetőek a legfőbb tömegközlekedési csomópontok. Egy kellemes sétával minden szolgáltatás elérhető távolságra fekszik.

A Budapest 8. kerületi eladó lakás közbiztonságilag is kivételesnek számít. A sétány egész területét lefedő biztonsági kamerák vannak felszerelve, amelyek felvételeit a rendőrök figyelik, így ha bármilyen gond is adódna, akkor azonnal megoldásra is kerül. A Cordia lakóparkban továbbá 24 órás portaszolgálat is van, valamint telefonos rendszerrel is ügyelnek az itt lakók nyugalmára.