Az idősgondozás távolból is lehetséges

Idősgondozás
Idősgondozás

Ön is akkor nyugodt, ha szeretteit biztonságban tudja? Mivel a családok többsége külön él a szülőktől, nagyszülőktől, ezért a napi kapcsolattartás sem oldható meg egyszerűen. Ha nem érjük el őket telefonon, akkor rögtön aggódunk, hogy nem történt-e velük valami baj. Az idősgondozás elősegítésére fejlesztettük ki a Mobil EgészségŐrt.

A Mobil Egészségőr egy, az idősek igényei szerint kifejlesztett mobiltelefonból, valamint a hozzá kapcsolódó segítő funkciókból áll. A GPS alapú nyomkövetés hatalmas segítség, ha hozzátartozónk feledékeny, és hajlamos az eltévedésre. A csuklóra kapcsolható pánikjelző pedig egy balesetnél, vagy rosszullét esetén gondoskodik arról, hogy hozzátartozónk telefonálás nélkül is azonnali segítséget tudjon hívni. A Mobil EgészségŐr segítségével az idősgondozáshoz szorosan kapcsolódó rendszeres vérnyomás és vércukor szint ellenőrzést is megoldhatják az idős emberek úgy, hogy a mérések adatait Ön, vagy a kezelőorvosuk is látja. Az otthon mért adatokat egyszerűen lehet feltölteni egy webes felületre, ahol igény szerint akár rögtön ki is értékelik azokat. Probléma esetén értesítenek bennünket, arról, hogy orvosi kezelésre van szükség. A könnyen kezelhető mobiltelefon biztosítja a napi kapcsolattartást is.

A ma kapható érintőképernyős telefonokkal ellentétben a Mobil EgészségŐr egy, az idősek által kedvelt, egyszerű – nagy gombokkal, jól olvasható kijelzővel rendelkező – mobiltelefon. Ezzel a készülékkel biztosan gyorsan megbarátkozik hozzátartozója. Mindenkinek megnyugtató a tudat, hogy figyelnek rá.